Pikaisia tiedotteita

MobileHCI 2006 tulee. Minäkin olen siellä. Eivät kuulemma huolineet puoliakaan avustajiksi hakeneista, joten tyytyväinen kelpaa olla.

Sim Daltonism on kätevä Mac OS X -ohjelma, jolla voi simuloida värisokeutta. Kiinnostavasti testaamani sivu oli paremmin luettavissa puna–viher-sokealle kuin normaalinäköiselle. Tieto lisää tuskaa.

Applen kannettavien liikesensoria ja iSightia käytetään yhä monipuolisemmin. Kaikkiaan liikesensorit tekevät tuloaan kännyköihin. Koulukaverin Samgsungissa oli noppapeli, joka toimi rannetta heilauttamalla.

Olin jokin kuukausi sitten koehenkilönä kokeessa, jossa testattiin prototyyppiympäristöä, ja teippasimme kiihtyvyyssensorin puhelimeen sekä loimme Quartz Composerilla systeemin, joka vieritti puhelimen näyttöä kallistuksen mukaan. Järjestelmä vain oli sen verran buginen, ettemme ehtineet valmiiksi tehtävään varatussa puolessa tunnissa.

Puhelinta sivulle kallistamalla aktivoitava kvasimoodi tietyn kirjaimen aktivoimiseksi numeronäppäintä painaessa voisi kyllä olla kätevä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s