Kello muistuttaa puhelimesta

Kuten mainittua, minua viehättää konvergenssia enemmän ajatus laitteiden yhteensopivuudesta. Olin aiemmin kuullut SonyEricssonin MBW-100-kellosta, joka on yhteydessä puhelimeen bluetoothin avulla ja kertoo saapuvista soitoista ja viesteistä. Lisäksi se toimii musiikkisoittimien kaukosäätimenä.

bluetooth-kello

Minulle uutta oli sittenkin, että kello alkaa väristä, jos omistaja uhkaa unohtaa puhelimensa jonnekin. Oivaltavaa! [Tässä kattavassa arvostelussa todetaan sittenkin, ettei toiminnosta ole juuri hyötyä.]

Sääli sittenkin, että tuo toimii ainoastaan SonyEricssonin puhelinten kanssa. Se siitä laitteiden yhteensopivuudesta.

2 kommenttia artikkeliin ”Kello muistuttaa puhelimesta

  1. Tätä täytyykin tutkia tarkemmin. Erityisesti akun kesto kiinnostaa. Samoin se, miltä se näyttää pienessä ranteessa. Kuvaan on taatusti valittu joku isoranteinen 🙂

  2. Jotenkin tuntuvat kellot kaikkiaan suurentuneen viime aikoina. Akusta sanotaan tuossa arvostelussa seuraavaa:

    The built-in battery, as the manufacturer claims, can last 7 days, but in our case the watch managed to stay online for not more than 2 days. Considerable number of calls reduces lifetime dramatically – at 20-25 calls a day, the MBW-100’s charge will go off in a day’s time. On weekends the lifetime turned out to be twice as long. On the other hand, paired watch, worn as a trinket might work for 7 days indeed.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s