iClip ilmaiseksi

iclipiClip [Mac OS X] vaikutti aikoinaan kuvakkeensa perusteella juuri sellaiselta ohjelmalta, joka saattaisi olla hirveän kätevä. Kyseessä on eräänlainen hylly, jonne voi tallentaa pikaisesti eri muotoisia leikkeitä tulevaa käyttöä varten. Taisin ohjelman joskus ladata, mutten koskaan ottanut käyttöön, kun yli 20 dollarin rekisteröintihinta hirvitti. Vaan nyt nelosversion edellä versio kolme on saatavilla ilmaiseksi. Toistaiseksi vaikuttaa lupaavalta – kommentoin tarkemmin, jos kasvan kiinni.

Tuleva versio muuten näyttää aika hienolta noin silmänruoka-akselilla, mutta kyllä minulle kelpaa nykyinen pelkistetty valkoteemakin.

nelosversio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s