Monipuolinen kaukosäädin

Joskus kuulee epäilyjä, kuinka Applen viisinappinen kaukosäädin voi lainkaan toimia kunnolla. Sen painikkeet ovat kovin modaalisia, ja varsinaisesti sitä käytetäänkin ohjaimena valikoissa liikkumiseen, ei niinkään perinteisesti kaukosäätimenä, joissa kullekin toiminnolle on omistettu oma painikkeensa. Applen kaukosäätimellä tarvitaan todennäköisesti useampia painalluksia tehtävän suorittamiseen. Sittenkin, sitä voi käyttää sokkona, ja se on muotoiltukin niin, että se uppoaa luontevasti käden sisään.

Tässä vanhempieni luota löytyneessä säätimessa yhdelle toiminnolle on omistettu peräti kolme painiketta. Kaikki punaisella rinkuloidut painikkeet sukkuloivat television kuvasuhdevaihtoehtojen välillä, vieläpä vaihtoehdot samassa järjestyksessä läpi käyden. Painikkeiden symbolit sentään vaihtelevat hieman, jotta ei liian tylsäksi menisi.

kauko

[flickr:n kuvanpyöritystoiminto on muuten varsin hölmö. Toiselle sivulle linkitetty kuva kun ei pyöri lainkaan, vaan muutos koskee ainoastaan flickr:n kauttaa katsottua kuvaa.]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s