Diggin esiin liukuvat kommentit

Olen huomannut lukevani nykyään ennemmin Diggiä kuin Slashdottia, vaikka Digg kärsii huomattavasti pahemmin peeloista. Digg kun antaa katsoa asiattomina haudatut kommentit nopeasti ilman sivun uudelleenlatausta. Slashdotissa kätkettyjen kommenttien katsominen vaatii perinteiseen tapaan uudelleenlatauksen, mikä keskeyttää ikävästi käyttökokemuksen. Elegantti ja konstailematon tapa hyödyntää AJAXia.

Myös Diggin kommenttien arvioiminen tapahtuu juuri niin sulavasti kuin kuuluukin.

2 kommenttia artikkeliin ”Diggin esiin liukuvat kommentit

  1. Wanhana /. addiktina todettakoon, että Slashdot on tarjonnut vastaavaa AJAXoitua kommenttiketjua rekisteröityneille lukijoille jo pitkän aikaa. Tämä täytynee laskea osittain Digg.comin ansioksi, sillä käyttäjät alkoivat todenteolla purnata kyseisen ominaisuuden perään vasta kun Digg oli ensin opettanut kuinka paljon helpompi ja nopeampi se on kuin pitkän sivun uudelleenlataukset hitaalta palvelimelta.

    Rekisteröityneenä Slashdotin lukijana saa myös annettua henkilökohtaiset preferenssit kommenttien moderoinnille, joten käytännössä peelokommentteja ei tarvitse katsella lainkaan.

  2. Kiitos vinkistä.

    Juju on siinä, että välillä haluaa lukea peelokommentin, jotta ymmärtää, mistä kummasta laaja vastakommenttiketju on lähtenyt liikkeelle. Hupsua, että moinen ominaisuus on olemassa vain rekisteröityneille. Luulisi, että olisi helpompaa toteuttaa se samantien kaikille.

    Pitääpä selata sähköpostilaatikkoa ja katsoa, olenko joskus rekisteröitynyt tuonne.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s