Kännykkäliittymän kuolettaminen

Hukkasin kännykkäni karnevaalien tuoksinassa.

Seuraavana päivänä kotiin selvittyäni etsin tieni operaattorin sivuille ja löysin ohjeet liittymän katkaisusta. Palvelu toimisi kätevästi netissä. Yhteen luukkuun puhelinnumero, toiseen salasana ja kuoleta-napin painallus.

Ainoa ongelma oli, että liittymän mukana ei ollut tullut salasanaa. Se piti alustaa itse. Kovin helposti: puhelinnumero luukkuun ja alusta-napin painallus. Salasana lähetettäisiin tekstiviestillä puhelimeen.

Siihen, joka oli hukassa.

***

No, kaikella on tarkoituksensa – kuin tärpättipullon turvakorkilla. Jos olisin onnistunut katkaisemaan liittymäni, puhelimen löytäjä ei olisi ikinä voinut soittaa puhelimellani kaverilleni enkä olisi koskaan saanut luuriani takaisin.

Yksi kommentti artikkeliin ”Kännykkäliittymän kuolettaminen

  1. hah mulla ei käyny ihan yhtä hyvä tuuri. Mulla oli sama ongelma kun ei tota salasanaa ollu ja puhelin hukassa, sain kuolettettua vasta seuraavana aamuna ja kun lopussa laskussa näkyi palvelunumeroihin soittoja parin sadan edestä… kaiken lisäksi puhelin oli pakettiliittymällä ostettu joten jouduin maksamaan siitä vielä vuoden verran

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s