Kannu ja kuppi samaa maata

Neuvotteluhuoneiden termoskannujen kansien avausmekanismit ovat oma lukunsa, mutta onko joku joskus nähnyt sellaista kannua, jonka alle kuppi tasseineen mahtuisi mukavasti. Yleensä pumpputermosten nokka on niin lyhyt, että keskellä lautasta sijaitseva kuppi ei osu kunnolla kahvivirran alle. Kuppi pitää siirtää lautasen reunalle ennen pumppaamista, jotta homma onnistuisi. Toinen vaihtoehto on laskea lautanen jonnekin ja nostaa pelkkä kuppi täytettäväksi.

Kuinkakohan vaikeaa olisi valmistaa termoskannu, jonka säiliöosassa olisi pieni syvennys lautasen reunaa varten?

[Kiitos uusien ja vanhojen tilaajien tämä blogi on noussut kunniakkaasti Blogilistan 200 tilatuimman joukkoon!]

3 kommenttia artikkeliin ”Kannu ja kuppi samaa maata

  1. Syvennysajatus ei minusta toimisi kovin hyvin. Sisäpintaan tulisi mutka, jonka valmistaminen ja puhtaanapito olisi hankalaa. Sitäpaitsi syvennyksen sopiva syvyys ja korkeus olisi hankala määrittää, lautaset kun ovat muodoltaan moninaisia. Mutta miksei se nokka yksinkertaisesti ole pidempi?

    (Muistaisin, että jossain, oiskohan ollut OPH:n, tilaisuudessa oli termokset, joita pystyi käyttämään tasseineen päivineen.)

    Onnea listasijoitukselle!

  2. Toki nokan pidentäminen olisi viisaampaa. Operoin tänään salaattikastikeannostelijaa, jonka nokka oli kyllin pitkä salaattilautaselle. Mietin vain, että tuollainen syvennetty kannu voisi olla hauskan näköinen. Siitä voisi myös syntyä käytettäessä oivaltava olo, kun huomaa, että asiaa on mietitty.

    Sinänsä kuvaavaa, etten ole eläissäni tiskannut termoskannua, joten puhdistaminen ei tullut mieleen…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s