Tabula rassaa

Sainpa viimein korjatuksi täällä vaivanneet ongelmat siinä määrin, että sivusto toimii taas. Syy alkuperäiseen hajoamiseen on edelleen mystinen. Syy siihen, miksi palaaminen kesti niin kauan on vastaaavasti PHPMyAdminin kamaluudessa, omassa kyvyttömyydessäni ja huonossa tuurissa.

Kylläpä on ilahduttavaa lukea, kuinka systeemi uhoaa toimenpiteen kestäneen 0,0013 sekuntia, kun minä tiedän odottaneeni sivun päivittymistä minuutin. Yritettyäni jo muutaman kerran uudestaan aikakatkaisun jälkeen. Erityisen inhottavaksi taipaleen tekee, ettei oikeni tiedä, mitä asialle pitäisi tehdä vaan joutuu kokeilemaan, eikä mikään tapahdu nopeasti. Yhden virheliikkeen jälkeen saa palata melkoisen kauas taaksepäin, sillä peruutustoiminnot ovat nössöille.

Keskikesän merkinnät katosivat, mutta saan toivottavasti syötettyä ne sisään käsin jollain aikataululla. Kategoriatiedot ovat hävinneet jokaisesta merkinnästä. En ole aivan varma, maksaako vaivaa käydä läpi koko blogin historiaa ja kategorisoida merkintöjä, kun havaintojeni mukaan aika harva tuota dataa kuitenkaan mihinkään käyttää. Pitää katsoa. Linkkilistatkin pääsee laatimaan puhtaalta pöydältä. Ja erinäiset staattisiin sivuihin väsätyt viritykset. Ulkoasua ajattelin uudistaa, joten en kaiva vanhaakaan käyttöön ennen sitä.

Ajattelin samassa yhteydessä alkaa kirjoittaa vähän tiuhemmin englanniksi, jotta sekin jälleen vähän vertyisi. Aina, kun suuruudenhulluuksissani kuvittelen asiani globaalisti mielenkiintoiseksi, siis.

4 kommenttia artikkeliin ”Tabula rassaa

  1. Tämä on hellävarainen pyyntö haamupäivitysten eliminoimiseksi, nimim. kolmatta kertaa täällä tänään. Jonkinnäköinen kommenttisuodin olisi näemmä sekin paikallaan.

  2. Mike, mukavaa kuulla, että olet jaksanut käydä.

    Laitoin nyt Blogilistan seuraamaan syötettä jälleen, niin sen ei pitäisi häiriintyä siitä, että säädän ulkoasun kanssa. Muokkaan suoraan tätä blogia, sillä minulle ei nyt ole hollilla yhtään kyllin uuden version WP-blogia tuohon tarkoitukseen.

    Kommenttisuodin on sekin jälleen aktivoitu viime yönä, joten tämäkin puoli toivottavasti saadaan hallintaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s