Blogilista unohtaa kirjautumisen

Tiedän kyllä, että blogit ovat kuolleet, mutta olen näihin aikoihin asti käyttänyt Blogilistaa muistolehtonani ja porttinani tähän menneeseen maailmaan. Näin siitä huolimatta, että jokainen uudistus, joka sille on Päivän pamauksen ajoista tehty on jollain lailla tuhonnut sitä.

Voi, sen täytyi olla melkoinen palvelu aikoinaan.

No, tulin vain ilmoittamaan, etten kestä enää, ellei tämä kirjautumisongelma poistu. En ole varma, tuliko se tässä laajuudessaan esiin vasta uuden Safarin myötä. Edellisellä betallakin tätä tapahtui, mutta ei sentää joka ikisellä kerralla niin kuin nyt.

Näin näen listan blogeista omat suosikit -sivulla.

suosikkini

Linkkiä klikattuani en päädykään blogiin, vaan takaisin kirjautumissivulle, jossa minun pitää kirjautua uudestaan. Safari täydentää tiedot luukkuihin, mutta joudun painamaan nappulaa itse.

kirjautuminen

Tämä tapahtuu joka ikistä linkkiä klikatessa. Jos yritän avata blogit luettavaksi välilehtiin, hetken kuluttua minulla on edessäni rivi vällehtiä, joista jokainen odottaa, että käyn kirjautumassa sisälle Blogilistaan.

tabit

[Kuvissa esiintyvällä Muista minut -valinnalla ei ole yhteyttä tapaukseen.]

3 kommenttia artikkeliin ”Blogilista unohtaa kirjautumisen

  1. Oletettavasti tuli (siis uuden Safarin mukana), sillä vanhalla ei ole ongelmia. (mistä voitkin päätellä, etten vielä ole saanut aikaiseksi päivittää. Se kun edellyttäisi, että asentaisin ensin käyttispäivityksen, mikä taas vaatisi koneen buuttausta ja sitä ennen pitäisi tallentaa kaikki levällään olevat tiedostoaihiot ja… kamalan työlästä!)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s