Köyttöliittymä siirtyi WordPress.comiin

Köyttöliittymä-blogi pääsi uuteen kotiin WordPress.comin huomaan. Vanha majapaikka lähti alta enkä onnistunut löytämään serveritilan tarjoajaa, jonka sivut olisivat herättäneet luottamusta, joten ajattelin katsoa, olisiko kokonaan valmiiksi hostattu ympäristö parempi paikka tällekin blogille.

Olen salaa tyytyväinen blogin edellisen asennuksen .htaccess-tiedostoon kirjoittamastani rivistä. Näyttää, että se tosiaan osaa ohjata Googlesta tulevat vanhat linkit suoraan oikeaan postaukseen wordpress.comissa.

Redirect /koyttis https://koyttoliittyma.wordpress.com

Jos tämä on väärä tai ruma tapa toteuttaa asia, kuulen toki mieluusti, kuinka tämä kuuluisi tehdä. (Tuo koyttis on mukana tuossa, sillä blogi sijaitsi viimeksi koyttis-nimisessä hakemistossa varsinaisen domainin jälkeen.)

Jos tässä vaikka innostuisi kirjoittamaan jälleen, kun on yksi tekosyy vähemmän.

2 kommenttia artikkeliin ”Köyttöliittymä siirtyi WordPress.comiin

  1. Redirect permanent tai RedirectPermanent tekee saman enemmän ”oikein”, eli teet uudelleenohjauksen kertomalla että muutos on pysyvä ja näin helpotat sovellusten ja robottien toimintaa. Muuten kyllä aivan oikeaoppinen ja siisti tapa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s