Seisomatuellinen iPod-kotelo

Jääkööt asia-aiheet tässä kiireessä. Näytänpä, millaisen iPod-kotelon löysin Hongkongista. Siinä on varsin nokkela seisontatuki, jonka avulla soittimen saa pysymään pystyssä sekä pysty- että vaaka-asennossa. Pystyasennosta ei ole juuri hyötyä, sillä pohjan kuulokeliitännän käyttäminen ei tällöin onnistu, mutta vaakakäytön voisi kuvitella hyödylliseksi pöydän ääressä videota katsoessaan. Vaaka-asennossa musiikin kuuntelu sen sijaan toimii huononlaisesti, sillä kappaleiden skippaaminen ja äänenvoimakkuuden säätäminen on mahdollista vain pystypäin.

jalustallien ipod-kotelo

seisomatuellinen ipod-kotelo vaaka-asennossa

Kuoressa on aukko näytön kohdalla, sillä iPod touchin näyttö ei aiemmista malleista poiketen naarmuunnu käytännössä mitenkään, ja suojakalvot vain huonontavat kosketuksen toimintaa. Naarmuuntuvan taustapuolen se suojaa, mutta omassa tapauksessani se taistelu on jo hävitty. Kuoren kanssa soitin on hieman liian paksu, mutta yhtä aikaa jollain tapaa tukevampi ja käteensopivampi ja kaikkiaan pyöreine kantteineen enemmän iphonemainen.

Kuori antaa tukea myös sormelle näytön reunalla, joten pienimuotoinen sokkokäyttö onnistuu. Näppäinlukon kykenee avaamaan katsomatta liu’uttamalla sormea näytön alalaitaa pitkin. Samalla paikalla sijaitsevan äänenvoimakkuussäätimen operointi onnistuu myös, ja pienellä hakemisella löyvät myös edellinen- ja seuraava-napit.

Sikäli harmi, että säätimet ilmestyvät eri paikkaan, jos ne kutsuu näkyviin ilman näppäinlukon avaamista, sillä tuonne näytön ylälaidan tietämille ei sormi sokkona tahdo löytää.

Kotelon avulla iPodin saa pysymään paikallaan myös, jos tiskaamista vauhdittaakseen nostalgisoi 90-luvun mainoksia YouTubesta.

2 kommenttia artikkeliin ”Seisomatuellinen iPod-kotelo

  1. Olisit säästänyt rahat ja ostanut astianpesukoneen. Saman ajan olisit siis voinut käyttää katsomalla 90-luvun mainoksia laajakulmatelevisiostasi.

    Apple ei ole uskonto.

  2. Heh, mutta kun halusin ostaa tuliaisen Hongkongista, eikä astianpesukone mahtunut painorajoihin. Eikä niitä taida ihan kympillä saadakaan.

    Telkkaria minulla ei ole, eikä YouTube-materiaali kovin hyvältä sieltä näyttäisikään, vaikka sen sinne jollain ilveellä veisi. Apple TV:tä kun en ole hankkinut, sillä jonkinmoista kriittisyyttä tapaan suosia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s