LinkedIn: Paytrail ecom influencer vote

Original post. Paytrail etsii jälleen kerran verkkokauppa-alan vuoden vaikuttajaa. Qvikiä ei ehkä pidetä varsinaisena verkkokauppatoimijana, mutta oikeasti toimimme taustalla monissa maksamiseen liittyvissä kuviossa ja olemme olleet lisäksi mukana useammissa suurten volyymien matkavarauspalveluissa – verkkokauppaa sekin.

Näiden myötä sain kunnian olla ehdolla vuoden 2020 verkkokauppavaikuttajaksi. Kannattaa käydä lukemassa läpi ehdokkaiden esittelyt. Niistä saa samalla kiinnostavaa yleiskuvaa siitä, millaisia juttuja on kaikkiaan vireillä.

https://www.paytrail.com/blog/aanesta-verkkokauppa-alan-vuoden-vaikuttaja-2020

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s