Tyyliä Officeen

Olen seurannut viikon verran uuden Officen käyttöliittymäsuunnittelusta yllättävän avoimesti ja keskustelevasti kertovaa Jensen Harrisin blogia. Kommentoitavaa riittäisi paljonkin, mutta mainitaan tässä vaiheessa pikaisesti, että uudesta versiosta ollaan näemmä lopultakin tekemässä hyvän näköistä.

office-kaavio

Tyylipohjia löytyy kuin Pagesista konsanaan, ja ovat näemmä lisänneet valikoimiin Applen viime tammikuun ohjelmistopäivityksien uutuuden: kiiltävä lattia -efektin.

Myös taulukkolaskentadokumenttien kuvaajien ankeille oletusväreille näkyy viimeinkin tehdyn jotain:

kuvaajatyyli

Vaikuttaa lupaavalta, että mainitsevat kiinnittäneensä erityistä huomiota tyylipohjien kätevään muokattavuuteen. Toivottavasti tämä edes hieman hillitsee clip art -ilmiötä. Siitä huolimatta uskallan veikata, että kiiltäviä lattioita nähdään joka paikassa, jahka uusi Office joskus hamassa tulevaisuudessa julkaistaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s