I-pod PRO 2005 XP Human Ear Professional Edition with Subscription

ipod-laatikko

Ah auvoa, kun aikoinaan avasin ensimmäisen iPodini laatikon. Enää ne eivät ole yhtä hienoja kuutioita, mutta Applen pakkauksien pelkistetty yksinkertaisuus on sittenkin toisesta maailmasta useimpiin kilpailijoihin verrattuna. Infinite Loop tarjosi linkin hupaisaan ja huolella tehtyyn videoon, joka hahmottelee, miltä laatikko näyttäisi, jos Microsoft suunnittelisi sen.

microsoftin_ipod-laatikko

[Julkaisin tämän jo aiemmin, mutta poistin, kun linkki meni vähäksi aikaa rikki. Onko WP:ssä jotain kätevää tapaa peruuttaa julkaisu, kun en heti ymmärtänyt? Nyt kopioin talteen, poistin, loin uuden, kopioin takaisin ja tallensin – ei hyvä.]

2 kommenttia artikkeliin ”I-pod PRO 2005 XP Human Ear Professional Edition with Subscription

  1. Itse en ole Mäcci-käyttäjä ja ihmettelenkin, että mitä hienoa ihmiset näkevät näissä pahvilaatikoissa kun tämä ei ole ensimmäinen blogi joissa noiden pakkausmateriaalien perään kuolataan.

    Muuta artikkelin tilaksi: Luonnos

  2. Kiitos vinkistä. Ei ollut tuo Tila-valikko avattuna, niin ei osunut vaihtoehto silmään. Haeskelin nappulaa Julkaise-napin vierestä, kun Bloggerissa se on siinä.

    Tämä oli vähän huono postaus, maksoi minulle yhden tilaajankin. Olisi pitänyt vähän paremmin selittää noista laatikoista, kun kerran sille linjalle lähti. Ehkä palaan asiaan joskus paremmalla ajalla. [Ja kun kerran alunperinkin lupasin, että tästä ei tulisi silkkaa Applen hypetysblogia.]

    Lyhyesti: Laatikot näyttävät päällepäin samalla tapaa rauhallisilta ja hillityiltä silti olematta tylsiä kuin Applen raudallakin on tapana tehdä. Lisäksi ne ovat helppoja ja miellyttäviä avata, ja tärkein on heti esillä, kuin tarjottimella. Olen aukonut aika monta pc-laatikkoa eikä niistä vain synny samaa fiilistä, kun kone on keskellä styroksisilppua tai sitä saa ravistella ulos pahvilaatikosta kuin ketsuppia lasipullosta. [Benefon Q:n pakkaus oli myös mukava.]

    Monet pakkaukset [vrt. Sonyn kuulokkeet] on tehty näyttämään hyvältä hyllyssä, mutta ovat tuskaisia avata. Applen paketit taas on suunniteltu mahdollisimman hyväksi käyttäjän kannalta, joka on rahansa tuotteesta maksanut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s