En ehkä halua tietää

Blogilista on nykyään aiempaa lempeämpi: se ei enää kerro bloginpitäjälle, kun tämä on menettänyt tilaajiaan. Avauduin hiljattain menetyksen tuskasta ja uskon näin myötävaikuttaneeni kehitykseen. Ongelmanahan on, että yksi lopettanut tilaaja aiheuttaa suuremman mielipahan kuin yksi lisätilaaja pystyy korjaamaan.

Blogini ovat sittemmin iloisesti huutomerkein tiedottaneet uusista lukijoista. Luultavasti tämäkin johtuu vain uudistuksesta, mutta kiitos kuitenkin.

Marinadi on törmännyt wc-pönttöön, jonka affordanssit [vai sanoisinko Liftarin mallin mukaan tarjoutumat] eivät olleet aivan kunnossa ja asian korjaamiseksi kirjoitettu ohjekin jätti toivomisenvaraa.

[Saksalaiset pöntöt sentään jäävät likaisiksi, vaikka nupille tekisi mitä, mutta se on toinen juttu.]

7 kommenttia artikkeliin ”En ehkä halua tietää

  1. Tietenkin olet ansainnut mitä vain. Ja tämä blogi on ensipostauksestaan lähtien osoittanut suurta kiinnostusta wc-aiheisiin.

    On toki hieman ikävää, että itse huuhtelunappi jäi tällä erää näkemättä, mutta jokainen voi varmaan kuvitella mielessään vielä paremman.

  2. Se huuhtelunappi oli sellainen yksinkertainen painettava malli (ei siis Arabian pönttöjen vetonuppi tai tällainen suuri/pieni -painikkeinen), pyöreä nupake siis, jonka kyllä tajusi sellaiseksi, että sitä piti painaa.

    Tajuaakohan tuosta selityksestä kukaan yhtään mitään?

    Mutta pysytellään vessalinjoilla, kyllä siellä ihminen kuitenkin sen verran kauan viettää aikaa elämästään! Ensi kerralla otan sitten kunnon kuvasarjat (hmm, miten epäilyttävää on se, että kuljeskelen kameran kanssa myös vessoissa?)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s