Virallinen kotiinkuljetussymboli

transmit-rekkaMaailmassa on lopulta aika vähän yleispäteviä symboleita. Symbolit ja värit kun tarkoittavat eri kulttuureissa eri asioita. Yhdysvalloissa ja lentokoneissa exititkin on merkitty punaisella… Hivenen yllätten Panicin Transmit-ohjelman rekkasymboli on saanut kunnian tulla kopioiduksi lukuisten verkkokauppojen kotiinkuljetussymboliksi. Joissain plagiaateissa väriä on vaihdettu, toisissa on tyydytty sumentamaan logo.

Surkuhupaisaksi tilanne menee, kun myös Panicin toimistosta otettua valokuvaa on käytetty kuvituksena toisten firmojen sivuilla.

Panichan teki aikoinaan Macin hienoimman MP3-soitinohjelman, Audionin, jonka surullisen tositarinan he julkaisivat jokunen vuosi sitten sivuillaan. Oli näinlähellä, ettei Apple olisi ostanut juuri Audionia iTunesin pohjaksi. Lopullinen naula Audionin arkkuun oli iPod, jonka tuen Panic joutui käänteismallintamaan, sillä Apple ei kertonut tarvittavia speksejä ulkopuolisille.

2 kommenttia artikkeliin ”Virallinen kotiinkuljetussymboli

  1. Paluuviite: Köyttöliittymäblogi » Blog Archive » Pikaisia huvituksia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s