Pari Leopard-uutuutta

Vastaani tuli video, joka esittelee pari kiinnostavan näköistä uutuutta tulevasta Mac OS X 10.5 Leopard -käyttöjärjestelmästä. Safari saa paremman tekstinhakutoiminnon, ja erityisesti uusittu ohjetoiminto vaikuttaa mielenkiintoiselta.

Se muistuttaa myös hieman OS 7.5:n aikaista ohjetta, joka oli sikäli interaktiivinen, että se näytti käyttäjälle mitä tämän tulee tehdä, mutta ei liian holhoava, ettei olisi antanut tämän itse tehdä asioita. Vasta erikseen pyytämällä ohjetoiminto suoritti halutun tehtävän käyttäjän puolesta. Tuo toimi varsin hyvin.

Erotuksena Mac OS X:n ohjeista, jotka ovat perinteisesti olleet kovin epämääräiset ja taipuvaiset jumittamaan, vaikkei kyseessä ole kuin yksinkertainen html-selain. En tiedä, olisiko englanninkielinen ohjeisto kattavampi, mutta sitä ei pääse ainakaan suoraan selaamaan, jos käyttää järjestelmää suomeksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s