Postinumerot paikoilleen

Kävin tutustumassa Postiin. Tämän blogin aihepiirin kannalta kiinnostavinta oli nähdä postilähetysten osoitteiden koodaajien käyttämä näppäimistö. Käsin kirjoitetut osoitteethan luetaan kameralla, ja ihmisoperaattori tulkitsee postinumeron ruuudulta ja syöttää sen järjestelmään.

Tämä versio ei ole varsinaisessa käytössä. Näppäinjärjestys poikkeaa jonkin verran totutusta.

postin näppäimistöt

Tuotantoversio on vielä hurjempi, eikä näppäinhatuissa ole merkintöjä laisinkaan. Työntekijöitä ei saanut häiritä, joten jätin kysymättä eri painikkeiden tehtävistä. Paketeissa osoite saattaa olla eri sivuilla, joten jollain napilla on kyettävä vaihtamaan myös kuvakulmaa.

postin näppäimistöt

Yksi kommentti artikkeliin ”Postinumerot paikoilleen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s