Haalean näköinen hana

iPod, Matkahuolto, hanat; tämä blogi on fokusoitunut sitten viime näkemän. Tällainen automaattihana on työpaikkaruokalassamme, ja siitä on tarkoitus ottaa juomavettä. Minua huvittaa huomata, että intuitiivisesti epäilen, voiko vesi olla kylmää, sillä olen tottunut, että tuon näköisestä hanasta tulee haaleaa käsienpesuvettä.

Yksi kommentti artikkeliin ”Haalean näköinen hana

  1. Varsin hauska huomio! Minä taas olen alkanut intuitiivisesti jännittää niiden automaattisten käsipesuhanojen lämpötilaa, se kun voi olla siitä pikkupikku-lämpösäätimestä asetettu ihan mihin vain. Käsikäyttöisen hanan kanssa sentään voi olla varma lämpötilasta ilman että täytyy tihrustella hananvarren pikkusäädintä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s