Logitech ja tuotteiden nimeäminen

Tutustuin joulun alla web-kameravalikoimiin. Näemmä Nokia ei ole ainoa yhtiö, jolla on suuri määrä toisiaan muistuttavia tuotteita, joita on vaikeaa erottaa myöskään nimien perusteella.

Tässä on Logitech Quickcam Pro for Notebooks.

pro for notebooks

Tässä vastaavasti Logitech Quickcam for Notebooks Pro.

for notebooks pro

Edelleen Logitech Quickcam Deluxe for Notebooks.

deluxe for

Ja viimeisenä sarjan täydentää Logitech Quickcam for Notebooks Deluxe.

for deluxe

Hirvittää maksaa 100 euroa web-kamerasta, kun minun koneessani sellainen on integroituna näytön kehykseen. Pikaisten testien perusteella MacBook Pron sisäinen kamera pärjää kuvanlaatunsa puolesta hankkimalleni viitisen kymppiä maksavalle Quickcam Pro for Notebookille. Tämä sisäinen kamera onkin yllättävän hyvä, ja tuntuu tuottavan peräti paremman kuvan kuin alkuperäinen ulkoinen iSight.

Olisin ollut ulkomuoden puolesta halukkaampi hankkimaan tuon alimman saman hintaluokan deluxen, mutta niitä ei löytynyt mistään. Siinä toisaalta itse kamera sijaitsee väkisin niin korkealla, että lähimainkaan silmiin katsominen ei onnistu luontevasti videoneuvottelussa. 100 euron Quickcam for Notebook Pro olisi luultavasti kuvanlaadultaan huomattavasti parempi ja on myös ulkoisesti minun silmääni parhaan näköinen. Sinänsä hauskana ominaisuutena hankkimani kamera osaa tunnistaa kasvot ja seurata niitä zoomailemalla. Vinkeää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s