Asiakastoiminto (WTF)?

Yritin lähettää sähköpostia. Outlook sanoi näin:

Aikani ähkittyäni ymmärsin, että sähköpostiosoite oli ilmoitettu alkuperäisessä lähteessä ääkkösellisessä muodossa ja tämä oli Outlookin tapa kehottaa minua korjaamaan ö o:ksi.

[Tietenkään osoitetta ei voi suoraan muokata, vaan sitä täytyy kaksoiklikata, jolloin aukeaa erillinen muokkausikkuna.]

Jos siis olette menossa Virtuaalimaailmat ja markkinointi -seminaariin, huomatkaa kutsussa oleva virhe.

4 kommenttia artikkeliin ”Asiakastoiminto (WTF)?

  1. Olen törmännyt samaan hienoon virheilmoitukseen. Olin lähettämässä viestiä isolle joukolle, joten oletin vian olevan liian suuressa vastaanottajamäärässä. Vasta pitkän ihmettelyn jälkeen ja pilkottuani listaa tarpeeksi pieniin osiin onnistuin löytämään todellisen ongelman.

    Oudointa on, että Outlook (2003) alleviivaa ääkkösiä sisältävän osoitteen hyväksymisen merkiksi, joten palaute on varsin ristiriitainen. Uudemmassa 2007-versiossa samaa ongelmaa ei ole. Viesti lähtee, mutta ainakin minun tapauksessani lähettävältä palvelimelta tulee bumerangina valitusta viallisesta osoitteesta.

  2. Ja mikä hauskinta on että jos käyttäjä on spämmäämässä sanotaanko nyt tuhannelle ihmiselle ja käyttäjän kone on semmonen 300-500MHz luuska, niin kone ei ehdi käydä läpi niitä osotteita reaaliaikasesti vaan herjaa pelkästään lähetyksen yhteydessä. Eli siis jos käyttäjä kirjoittaa viestin, copypasteaa vaikka excelistä ne osotteet ja painaa lähetä ni mikäli käyttäjä ei odota sitä bout 5 minuuttia siinä ja lähettää heti ni ei mitään toivoo bongata tuon virheen syytä.

    Hajoilin vanhassa duunissa tuohon meinaa pari kertaa ku siellä oli tapana lähetellä juuri tuolla tapaa isommalle jengimäärälle postia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s