Iltalehden pikkuparannus

Maailma on taas hieman parempi paikka. Iltalehti on päivittänyt videosivunsa linkin.

Ladataan 201DIltalehti.fi201D

Ennen vanhaa siinä luki Klikkaa Netti-TV auki tästä tai palaa takaisin tästä. 50% mahdollisuus valita väärin ja muotoilu, joka pakottaa ohjaamaan koko lauseen. Uudessa toteutuksessa turha linkki on poistettu ja tässä-linkistä on hankkiuduttu eroon.

Ehkä seuraavassa versiossa homma vain toimii ilman turhia kysymyksiä. Kenties jopa uskaltautuvat hankkiutumaan eroon typerästä ponnahdusikkunasta.

Minun on kaikkiaan vaikea ymmärtää, miksi Iltalehden sivuston on lltasanomia suositumpi. IS sentään toimii kunnolla eikä jää satunnaisesti jumiin niin, että sivu latautuu melkein valmiiksi, muttei ihan. Ilta-Sanomien keskustelun selaaminen on myös mahdollista ilman, että joka ikinen viesti täytyy klikata erikseen auki. Iltalehteä vaivaa myös älyttömyys, että jos klikkaan uutista etusivulla, en päädykään itse uutiseen, vaan Espoo teema-sivuille, jos uutinen sattui liittymään Espooseen ja joudun tällä sivulla klikkaamaan uutista uudestaan päästäkseni lukemaan sen.

Ilta-Sanomissa on kyllä vastaavasti käsittämätöntä, että ovat poistaneet päivän lööpin näkyvistä. Luulisi, että olisi hyvä vain, että ihmiset saisivat halutessaan lööpin helposti käsiinsä, mainoshan se on. Voisi olla kätevää laittaa lööpin viereen nappi, jota klikkaamalla saisi leikepöydälleen suoraan koodin, jolla liittää lööppi blogiinsa.

Yksi kommentti artikkeliin ”Iltalehden pikkuparannus

  1. lööppi-widget tai rss olisi mainio. Voisin melkein maksaa pikkusumman siitä, että saisin ip-lehden lööpin ja kannen mms-viestinä kännykkään valikoituna kellonaikana.

    Huomaa, että minua kiinnostaa siis juuri paperisen lööpin ja kannen näkeminen, dynaamista otsikkokoostetta en ottaisi vastaan edes maksusta. Paperilööpissä on sitä jotain agenda setting -henkeä, joka tavoittaa myös lehtiä lukemattomat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s