T-Mobile ja magenta Suomessa

Engadget kertoo T-Mobilen puuttuneen Engadget Mobilen käyttämään magentan väriseen kirjasimeen. Tapausta on pidetty hupsuna jo siksi, ettei Engadgetin mobiiliblogi toimi teleoperaattorina ja sekaantumisen vaara on näin melko pieni.

Pitäisiköhän vinkata T-Mobilelle DNA:sta…

dna

[Huoh. Surkuhupaisaa, ettei DNA tosiaan kykene hankkimaan dna.fi-osoitetta itselleen. Ehkä tuo kotiverkkoyhdistys tekee tahallaan kiusaa ja laskee saavansa ilmaista liikennettä. Minut saavat vain suuttumaan.

Muistin, että osoitteessa oli finland jossakin, joten kirjoitin dna-finland.fi ja päädyin tyhjälle valkoiselle sivulle. dnafinland.fi näemmä toimii. Ei ihme, että japanissa urlit ovat poissa muodista.]

5 kommenttia artikkeliin ”T-Mobile ja magenta Suomessa

  1. Minusta on surkuhupaisaa, että (todennäköisesti) mainostoimistossa on keksitty firmalle nimi esimerkiksi tarkistamatta kuitenkaan onko perusasia kuten verkkotunnus vapaana. dna.fi:n takana oleva yhteisö on perustettu 5 vuotta ennen puhelinoperaattoria ja oli suorastaan naurettavaa kuinka alkuvaiheessa firman kanta oli se, että tietenkin yhdistyksen pitää luopua domainistaan koska firma sattui vuosia myöhemmin ottamaan nimekseen yhdistyksen lyhenteen.

  2. Jussi, olet tietty oikeassa, että syy on varsinaisesti operaattori-DNA:n. Tuo ei oikein näkynyt tekstistäni.

    Lopputulos vain on sikäli lose-lose, että väärällä sivulle päätynyttä käyttäjää alkaa helposti ärsyttää myös Kotiverkkoyhdistys, ja lopulta kaikki häviävät. dna-fi-osoitteen sivujen kotikutoinen olemus ei ainakaan auta asiaa.

  3. Itse en näe tuota yhdistyksen näkökulmasta mitenkään negatiivisena asiana, sen jäsenet muutenkin ovat pääasiassa propellihattuja eikä muiden sukankuluttajien mielipiteillä oletettavasti ole juurikaan merkitystä.

    Mitä tulee tuohon Erkan mainitsemaan kompensaatioon, käsittääkseni domainia on kyllä yritetty ostaa isolla rahalla siinä kuitenkaan onnistumatta – mikä on mielestäni aivan oikein koska tuo operaattorin nimen valintaprosessi on surkeasti epäonnistunut koska on ajateltu että ongelmista päästään eroon ratkomalla ne esim. juuri ison koon voimalla.

    Nykyäänhän muuten operaattori käyttää mainonnassaan nettiosoitteenaan aiemman dnafinland.fi:n sijaan dnaoy.fi:tä.

  4. Ohjauduin itsekin jollekin dnaoy-alkuiselle sivulle ja kokeilin sen ohjaamana kirjoittaa osoitteeksi dnaoy.fi, mutta sain auki vain valkoisen sivun. Ehkä olisi pitänyt koettaa www:llä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s