Luvassa liveblogia Elonmerkistä

Vuotuinen viestintätapahtuma Elonmerkki on alkamaisillaan. Tämän vuoden teemana on design, jota aion itse käsitellä UX designin näkökulmasta. Tarkoituksena on blogata yhdessä 14 kollegan kanssa päivän mittaan nähtävistä esityksistä ja koostaa kertyneistä merkinnöistä kirja. Koko porukan blogimerkintöjä voi seurata koostettuna virtana.

elonmerkki

Marina Congress Centerin sali on somistettu tyylikkäästi. Vielä jos langaton verkko toimisi yhtä hyvin, ahdistaisi paljon vähemmän. Puhelin löytää salista vain edge-verkon, joten varasuunnitelmakin taisi pettää. Enkä huomannut ottaa iPhone-kaapliea mukaan, joten lounastauon ohjelmakin on jo selvillä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s