Tilaisuus päättyi, homma jatkuu

Tilaisuus päättyi ja oli anniltaan vähintään odotusten veroinen. Parhaiten mieleen jäivät esiintyjät olivat Anssi Tuulenmäki, Pekka Loiri ja Christian Lindholm. Näistä ja muista päivän esityksistä kertovat merkinnät valmistuvat vielä tämän päivän aikana.

Näemmä liveblogaus osoittautui yllättävän vaikeaksi. Se on hankala välimuoto twiittaamisen ja varsinaisen blogin välistä enkä oikein kokenut luontevaksi roiskia mitään puolivalmista kesken kaiken, kun lopputuloksen on tarkoitus mennä kirjaan saakka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s