Saako sinun mobiilikäyttöjärjestelmäsi hihanapit auki?

Olen oppinut, että kalliin pikkutakin tunnistaa siitä, että hihansuun napit pystyy avaamaan. Tavallisissa takeissa napit ovat mukana vain koristeina.

Analogia on vähän heikko, mutta yhtä lailla kiinnostava yksityiskohta liittyy iPhonen herätyskelloon. Jos hälytyksen toistumispäiviksi valitsee maanantain, tiistain, keskiviikon, torstain ja perjantain – tai kuten ihmiset sanoisivat arkipäivät – iPhone näyttää tallennuksen jälkeen, että hälytys toistetaan arkisin.

Vastaavasti, jos valitsee kaikki päivät tai vain sunnuntain ja lauantain, vahvistusteksti on joka päivä tai viikonloppuisin.

Mukava pikku yksityiskohta, joka löytyy myös Windows Phonesta. Androidista ei.

4 kommenttia artikkeliin ”Saako sinun mobiilikäyttöjärjestelmäsi hihanapit auki?

  1. Avattavat hihansuun napit maksaa pari kymppiä ompelijalla takkiin kuin takkiin. Softissa ne maksavat vähintään yhden työtunnin ja mielestäni nämä ovat juuri niitä kivoja pieniä viimeisiä silauksia, joissa Apple on yleensä ollut hyvä. Ja saavat tuotteen vaikuttamaan arvokkaammalta.

  2. Onko hyviä veikkauksia siitä, miksei iOS tarjoa mahdollisuutta valita kaikki arkipäivät tai koko viikonlopun yhdellä eleellä/painalluksella? Sotkee liikaa seitsenkohtaista valintaruutua, vai?

  3. Kasakka, totta ettei varsinaisesti hinnasta ole kyse kummassakaan tapauksessa. Nokkela poika huijaa muut luulemaan, että takki on kallis modaamalla itse napit avattaviksi ja esiintymällä roheasti napit auki. Vastaavasti Android-käyttäjä voi koodata itse oman kellonsa.

    Olli, mietin samaa. Alapuolelle voisi tietty tuoda kolme lisänappia – joka päivä, arkisin ja viikonloppuisin – mutta Applella on varmaan ajateltu, että se sekavoittaisi näkymää liikaa vain marginaalisen tehokkuushyödyn vuoksi.

  4. Paluuviite: Testissä iPhonella ohjattava herätysvalo | Köyttöliittymä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s