VW:n autotietokonekäyttöliittymä

Tuli vastaan video Volkswagenin Gypsy-prototyypistä. Tarkoituksena on tuoda pc autoon ja tarjota ajamisen ohessa hallittava käyttöliittymä. iPod-integraatio näyttää kivalta, joskin kosketusnäyttöisen valikon tekstit ovat paikoin kovin pieniä. Myös puhelimeen tallennettujen yhteystietojen käyttäminen bluetoothin yli vaikuttaa kätevältä, mutta hieman epäselväksi jää, ovatko ihmiset oikeasti kiinnostuneita sammuttamaan silitysrautojaan autosta käsin…

via

[Minä olin luullut, että gypsy-sana ei olisi aivan hovikelpoinen, mutta kerrankos sitä erehtyy.]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s