Silmänruokaa

Tämä XGL-työpöytäympäristöä esittelevä video on vaikuttava ainakin ensimmäiset puoli minuuttia, kunnes se alkaa toistaa itseään. [Taustamusiikki tekee saman jo hieman aiemmin.]

Hyödyllisyys jää hieman kyseenalaiseksi, mutta ei ole epäilystäkään siitä, ettenkö pyörittelisi virtuaalityöpöytäkuutiota jatkuvasti kaikille kavereilleni, jos vastaava efekti tuotaisiin Mac OS X:een. Hidastettuna, shift pohjassa…

[Minusta jokainen silmäkarkki-sanan käyttäjä voisi tehdä jotain itselleen.]

8 kommenttia artikkeliin ”Silmänruokaa

  1. Tuo video rikkoo leiskan jotenkin, sen jälkeen kaikki teksti näkyy ainakin Firefoxilla täysin vasemmalta alkavana ruudunlevyisenä palstana. Navigointi putoaa tämän palstan alle.

  2. Näköjään WP:n automatiikka parsii ylimääräisen -tagin keskelle tuota Youtubesta kopioitua embeddaus-koodia. Safari osaa olla ottamatta ongelmaa (siksi en huomannut tällä kertaa), mutta Mozillat reagoivat pedantimmin.

  3. Näitä kuutioita on ollut itse asiassa silleille eli Silicon Graphicseille vuosien varrella enemmänkin. Pisimmille viety taisi olla Time-Warnerin sinänsä edistyksellinen mutta murheellinen Orlando-digi-tv-kokeilu joskus vuonna 1991, jossa sinänsä kompaktia sohvaperuna-palvelupakettia (mm. koiranulkoiluttaja tilattavissa tv:n kautta) ei pystynyt pyörittämään jouhevasti edes SG:n tarkoitusta varten suunnitellut myllyt.

    Myös kotimainen Valkeus on tehnyt joitain aika näpsiä pyöritettäviä käyttöliittymiä, mutta saitilla ei näytä olevan tällä hetkellä yhtään demoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s