Kevyen liikenteen reittiopas

YTV on tuonut saataville kevyen liikenteen reittioppaan. Äkkiseltään palvelu vaikutti mukavalta, ja Googlen karttojen tapaan zoomattava ja vieritettävä kartta toimivalta. Myös lähtö- ja kohdepaikkoja syötettäessä käytetään inkrementaalista hakua, mikä on hyvä juttu. Siltä varalta, että innostun hankkimaan kauan kaavailemani Vespan, kaipaisin ruksia, jossa voisi kertoa hakevansa mopoyhteensopivia pyöräteitä.

Safarilla palvelu ei toimi. Kummastelin oudon näköistä etusivua, kunnes löysin tiedon asiasta palvelun käyttöohjeista. Voisi olla ihan tyylikästä mainita asiasta suoraan etusivullakin, jos joku hassu sattuu sivuille Safarilla saapumaan. Eihän Safari olekaan kuin maailman kolmanneksi käytetyin selain, joten toki se voidaan unohtaa olankohautuksella. Toivoa sopii, että yhteensopivuus on edes työn alla.

n kevyen liikenteen reittiopas

[Muokkaus: Nykyään toimii Saffellakin, jee!]

3 kommenttia artikkeliin ”Kevyen liikenteen reittiopas

  1. Mä etsin haun toteuttavaa painiketta useamman minuutin, ja mun piti lukea palvelun käyttöohjeet läpi ennenkuin lopulta löysin sen. Mielestäni painike ei näytä ollenkaan siltä että sitä voisi painaa, vaan vain graafiselta koristeelta joka oli mulle kuin sokea piste.

  2. Onhan se tosiaan kovasti saman näköinen kuin Mistä- ja Mihin-tekstit, jotka eivät kuitenkaan ole painikkeita vaan pelkkiä otsikoita. Minulla se osui sittenkin silmiin, sillä se sijaitsee jokseenkin loogisesti Mihin-luukun alapuolella, ja kenttiä täytetään ylhäältä alaspäin.

    Näköjään muuten sarkaimella valittaessa fokus siirtyy Mihin-kentästä suoraan Hae-painikkeeseen, ja ohittaa Suosi kevyen liikenteen väyliä -valinnan. Toki tämä nopeuttaa hakua tilanteessa, jossa valintaa ei haluta muuttaa, mutta tilanne on vähän sama kuin Muista minut -valinnan ohittaminen palveluun kirjauduttaessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s