Hubinsa kullakin

Pitäisi hankkia usb-keskitin. Otan vastaan vinkkejä, mitä hyödyllistä tai hupaisaa laitteeseen voidaan integroida. Tai jos jokin malli sattuu olemaan hienon näköinen tai muuten kekseliäs. Käytettävyyttä ei toivottavasti ole muilta osin onnistuttu tyrimään noin yksinkertaisessa laitteessa. Muistikortinlukijalle ei ole tarvetta, sillä muistikorttini on sikäli hieno, että osaa taittua keskeltä kahtia ja kytkeytyä tämän jälkeen suoraan usb-liitäntään.

SD ultra

Ihmiset eivät tunnu olevan erityisen tietoisia tällaisten korttien olemassaolosta, mutta saatan suositella. Tapaan kuitenkin kantaa kameraa aina mukana, joten tuo toimii samalla usb-tikun korvikkeena.

***

Kekseliäisyydestä tuli mieleeni… Minulle jaettiin näytenumero uusimmasta Mikrobitistä, jossa kerrottiin Samsungin UMPC-laitteen käyttävän ”innovatiivista DialKeys-ohjelmistoa, joka luo näytön alanurkkiin neljännesympyrän muotoiset näppäimistöt”. Toki tuo on fiksu idea, mutta tuntui kuin olisin lukenut laitteen ominaisuuslistaa. Onko suomen kielellä mahdollista käyttää innovatiivinen-sanaa muuten kuin ironisoiden?

Yksi kommentti artikkeliin ”Hubinsa kullakin

  1. Tuo kyseinen muistikortti joka taittuu usb-liitäntään laitettavaksi on harvinaisen hieno innovaatio. Aluksi tuntui, että eihän tämä voi kestää käytössä, mutta ainakin itselläni se on osoittautunut hyvin kestäväksi käytössä. Gigan verran tilaa noin ohuessa ja käytettävässä muodossa on varsin mukava kokemus.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s