3D-Piclense ja makeuden määritelmä

Hihkuin viime elokuussa riemusta törmättyäni Piclensiin. Nyt teen sen taas huomattuani, että sen Firefox-versio osaa vaikuttavan 3D-näkymän. Siitä ei ole juuri hyötyä, mutta tuntuu kuin olisi päässyt lentelemään Apple TV:n alkuanimaatioon.

Kokemus on aika hieno etenkin Macin kosketuslevyllä kahta sormea käyttämällä: sormien liikuttaminen sivuttain vierittää näkymää sivusuunnassa ja eteen sekä taakse liikuttamalla näkymä lähentyy ja loitontuu. Jätetään harjoitustehtäväksi pohtia, kuinka mappaukset on toteutettu; ohjaako käyttäjä kohdetta vai kameraa (vinkki: riippuu akselista).

Windowsilla 3D-efektin osaava versio on saatavilla myös IE 6:lle ja 7:lle.

Pitäisiköhän vaihtaa Firefoxiin. Safari onkin taas viime aikoina saanut koneeni ärsyttävästi jumiin. Jokin maailman vakio määrää, että kovalevyllä on sen koosta riippumatta aina pari gigaa liian vähän tyhjää tilaa, mikä johtaa lopulta jumitukseen, kun virtuaalimuisti ei tiedä, minne mahtuisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s